|
Menu okolicznościowe
Zupy czyste Zupy kremy
Mięsa Zraz , Kotlet de volaille , Kotlet schabowy , Kotlet po szwajcarsku Filet z polędwiczki wieprzowej z kurkami w śmietanie Stroganoff z polędwicą wołową Kaczka confit z sosem pomarańczowym Łosoś z grilla z sosem cytrynowym
Jarzyny z kapusty kwaszonej gotowanej z grzybami , z kapusty czerwonej gotowanej, z kapusty białej gotowanej, brokułów, fasolki, kalafiora, pieczarek, marchewka z groszkiem, marchewka glazurowana
Surówki z buraczków, fasolki, pora i ogórka, z kapusty białej, z kapusty czerwonej, z kapusty kwaszonej, z marchewki, sałatka szwedzka
Pyzy Ziemniaki
Ciasto Kawa Herbata
Wyroby garmażeryjne
![](uploaded/1_zdjecie.jpg)
![](uploaded/3_zdjecie.jpg)
![](uploaded/4_zdjecie.jpg)
![](uploaded/5_zdjecie.jpg)
![](uploaded/719_Schab_z_grzybami.jpg)
![](uploaded/Galantyna.jpg) ![](uploaded/Indyk_z_owocami.jpg)
![](uploaded/Losos.jpg)
![](uploaded/Pledwiczka_z_morela.jpg)
![](uploaded/Poledwiczka_wieprzowa_z_musem.jpg)
![](uploaded/Pstrag_z_kurkami.jpg)
![](uploaded/Pstrag_w_delik.jpg)
![](uploaded/Rolada_zlososia_z_paluszkiem.jpg)
![](uploaded/Ozorki_w_galarecie.jpg) |