Proponowane  menu  na  uroczystości  weselne   

                            ( do wyboru )

 

ZUPY        


Rosół z makaronem

Zupa krem

Zupa królewska

Barszcz z paluszkiem

 

II DANIE   3 porcje na osobę

 

Indyk pieczony

Indyk w sosie borówkowym

Zraziki z polędwicy wieprzowej

Roladki drobiowe

Zraz wołowy zawijany

Kotlet de volaille

 

DODATKI

 

Ziemniaki

Pyzy

Frytki

Bukiet jarzyn

Zestaw surówek

 

ZAKĄSKI

 

Filet z kurczaka z owocem w galarecie

Polędwica garnirowana  wiśniami

Jajko w szynce

Ozorki w galarecie

Ryba w galarecie

Schab ze śliwką w galarecie

 

ŚNIADANIE

 

Golonka peklowana lub po bawarsku

Szaszłyki

Udka pieczone

 

NAPOJE  ZIMNE  I  GORĄCE

 

Kawa z dodatkami

Herbata

Soki owocowe

Woda z dodatkami

 

PIECZYWO  CUKIERNICZE

 

Tort piętrowy lub kwadratowy

Sernik

Makowiec

Rolada

Ciasto do uzgodnienia